Regülatör Kullanımı ve seçimi

Kurum ve Kuruluşlar için Regülatör Kullanımı

Kurum ve kuruluşlar için regülatör kullanımı kaçınılmazdır. Tüm elektronik cihazların sağlamlığı, işlevselliği ve bakımı kadar kullanım esnasında hasar görmesine neden olan şebeke gerilimindeki tüm alçalma, yükselme gibi dengesizliklerin yegane çözümü kaliteli regülatör kullanımından geçer. Kalitelinin altını çizmekte fayda var . Nitekim piyasada üretilen her regülatör bunu sağlamayacaktır. Özellikle regülatör aldığınız firmanın referanslarını satın alma işlemleri esnasında talep etmenizde fayda vardır.

Kaliteli ve iyi bir regülatör mutlaka üzerindeki etiketinde yazılan güç değerini de gerilim sahasını da karşılayabilmelidir. Uzun ömürlü olmalıdır ki kurum ve kuruluşların tekrar tekrar regülatör alacak bir bütçesi yoktur olsa bile bu büyük bir kayıp anlamı taşımaktadır. Arıza olma ihtimali düşük olmalı ,böyle bir durumda satın alınan firma mutlaka servis ve bakımda profesyonel destek sağlamalı kurum ya da kuruluşun ihtiyacını hemen giderebilmelidir. Bunu yapabilme garantisi veren firmalarla çalışmanız sizin için en iyisi olacaktır. Kaliteli bir regülatör bakır sargılı olmalıdır.

İstanbul Devlet Hastanesi, Gümüşhane Devlet Hastanesi ,Isparta Devlet Hastanesi, Malatya Devlet Hastanesi, Mersin Devlet Hastanesi, Manisa Devlet Hastanesi , Adana Devlet Hastanesi, Hatay Devlet Hastanesi,  Trabzon Devlet Hastanesi, Kastamonu Devlet Hastanesi,    Tokat Devlet Hastanesi, Uşak Devlet Hastanesi, Niğde Devlet Hastanesi ve daha bir çok referansımıza regülatör hizmeti vermekten dolayı Reksan Regülatör firmamız gurur duymaktadır. Hastane ve sağlık hizmeti veren tüm kurum ve kuruluşlarda hayati önem taşıyan ve maliyetleri son derece yüksek olan cihazların şebekedeki alçalma yada yükselme gibi dengesizliklerden zarar görmelerini önlemek adına tüm Türkiye’de kaliteli regülatör satışımız bulunmaktadır. Satış işlemlerinin ardından teknik servis ve bakım hizmeti de sunmaktayız.

Yüksek teknolojinin ve gelişen hayat standartlarıyla beraber bir çok firmada , kamu kurum ve kuruluşlarında mevcut çalışan sayısıyla paralel düzeyde bilgisayar kullanımı mevcuttur. Kuruluşun mevcut ana binası kadar ,bu kuruluşun yan binalarında sayısı küçümsenmeyecek bilgisayar gibi teknoloji ürünleri üzerinden kurumun tüm işleri yürütülmektedir. Maalesef pek çok çalışanın en büyük sıkıntısı şebekedeki dengesizlikle beraber yaşanan elektrik kesintisi ve sonrasında kullandıkları bilgisayarlarda, yazıcılarda, çok fonksiyonlu yazıcı tarayıcı fotokopi makinalarında sebebini anlayamadıkları arızaların çıktığını birçok anlatılanlardan çoğumuz duymuşuzdur. Parça parça yaşanan geri dönüşü olmayan hasarlar belki göze batmamakta ancak yıl sonunda çıkarılan bilançolar göstermektedir ki , regülatör gibi bu dengesizliği sabitleyicinin olmayışı büyük zarara uğranıldığını göstermektedir. Her ne kadar evlerde kullanılan bilgisayarlar ve bu tarz teknik cihazlar sık sık yenilense de hala kurum ve kuruluşlarda bu tür cihazlarda max süre kullanım hedeflenerek devletin zarara uğratılması istenmez.